Tips om pigmentvlekken te verminderen

Spread the love

Verminder pigmentvlekken op de huid voordat het erger wordt. Wij hebben de producten voor jou op www.carenschoice.com Hoewel deze vlekken kunnen verschijnen als je jonger bent, kunnen ze er ook op wijzen dat je huid betere dagen heeft gekend. Lelijke ouderdomsvlekken op het oppervlak van de lederhuid voorspellen niet echt een gezonde huid.

Er zijn een heleboel beproefde manieren om pigmentvlekken op de huid te verminderen. Hier zijn enkele van hen:

1. Breng zonnebrandcrème aan

De belangrijkste oorzaak van het verschijnen van deze vlekken is de UVR die door de zon wordt uitgezonden. Wanneer we vaak aan de zon worden blootgesteld, kunnen de UV-stralen een abnormaal melaninepigmentatieproces op gang brengen. Melanine is het pigment dat kleur geeft aan onze huid. Mensen met een donkere huid hebben meer melanine. De abnormale productie hiervan kan echter een ongelijkmatige huidskleur veroorzaken. Door UVR af te buigen, voorkomt u dat dit proces plaatsvindt en vermindert u de zichtbaarheid van deze vlekken.

2. Gebruik een effectieve vochtinbrengende crème

Er zijn tegenwoordig veel oplichtende vochtinbrengers. Maar je moet voorzichtig zijn bij het kiezen. Sommige ingrediënten zijn gebaseerd op zuren. Deze kunnen je lederhuid lichtgevoeliger maken, zodat je vatbaarder wordt voor puistjes. Zoek naar natuurlijke ingrediënten die geen zuur bevatten, zoals Extrapone Nutgrass, Phytessence Wakame, Maracuja en CynergyTK.

Extrapone Nutgrass is een plantaardig ingrediënt met het vermogen om de melanineproductie te belemmeren. Het vermindert donkere vlekken op de huid tot 45% tijdens de eerste paar weken van gebruik. Bovendien kan het ook helpen de gezondheid van uw huid te verbeteren door irritatie, ontsteking en uitslag te verminderen.

Phytessence Wakame is een soort Japans zeewier dat schadelijke enzymen in het lichaam kan afweren. Deze enzymen zijn schadelijk voor ons hyaluronzuur. Dit zuur is nodig voor de smering van collageen en elastine.

CynergyTK helpt de productie van collageen en elastine te verbeteren. Hierdoor wordt onze huid voorzien van functionele keratine, een soort eiwit dat verantwoordelijk is voor de regeneratie van zowel collageen als elastine. Dit is wat u nodig heeft om de dermis sterker te maken.

Maracuja is wat u nodig heeft om uw lederhuid zacht en glad te houden. Dit is een passievrucht met verzachtende eigenschappen. De verzachtende eigenschappen zijn zeer vergelijkbaar met die van de menselijke huid. Het hecht zich onmiddellijk aan de huideigenschappen wanneer u het gebruikt.

3. Exfolieer uw huid

Exfolieer je huid om dode huidcellen en vuil af te schudden die de crèmes die je gebruikt kunnen blokkeren. Een eenvoudig mengsel van bruine suiker en honing kan worden gebruikt. Probeer ook een hydraterend masker van avocado en melk op te brengen. Deze behandeling kan helpen pigmentvlekken op de huid te verminderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.