Spread the love

Een reiziger is iemand die op reis of reis gaat. Een reiziger is niet noodzakelijk een nomade. Het kan iemand zijn die deelneemt aan een korte reis, zoals naar een nieuwe stad gaan, of een lange, zoals een overzeese avontuur.

De reiziger is een bolvormige paracausale entiteit die wordt geassocieerd met licht. Er wordt aangenomen dat het al miljarden jaren aanwezig is in het SOL -systeem. Het heeft talloze intelligente soorten bezocht. Het heeft ook geholpen terraforme onherbergzame planeten.

De buitenste schaal is gemaakt van elektroweak materie en neutronium informatie over wonen in Spanje. Het heeft een diameter van veertien kilometer.

Een scherf van de reiziger werd ontdekt door de Guardian. De scherf bevatte een beeltenis van Hand Cannon Hawkmoon.

In een pre-Golden Age-magazine werd reiziger afgebeeld in een beschadigde staat. Fenchurch Everis beweerde in de reiziger te zijn geweest.

De reiziger heeft verschillende conflicten met de mensheid gehad. Ze hebben pogingen opgenomen om het zelf te claimen, evenals pogingen om het in wraak te vernietigen. Het heeft nooit geprobeerd te worden aanbeden als een God. Het heeft echter visioenen gehad om een troonwereld te zijn. Het heeft visioenen naar lichtloze voogden gestuurd.

In Destiny 2 wordt onthuld dat de reiziger tijdens de ontwikkeling in grootte is veranderd. In het begin van het spel was de reiziger nauwelijks zichtbaar op de achtergrond. Maar naarmate het spel vorderde, werd het zichtbaar voor de laatste stad.

De reiziger was ooit verantwoordelijk voor het terraformen van het SOL -systeem. Het heeft ook Lubraeans en Harmony bezocht.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.